Coaching

Motivatie

Wat is de reden waarom jij jouw droom achterna wilt gaan?
Motivatie is de eerste pijler waar wij bij The Consumers rekening mee houden. Dit is ook het eerste waarnaar gevraagd wordt wanneer een nieuwe member zich aanmeldt. Motivatie is datgene wat een individu tot bepaald gedrag drijft. Dat gedrag leidt vervolgens tot een doel. Deze twee begrippen gaan bij ons gepaard met elkaar. Het kan zijn dat jij het lastig vindt om een doel te formuleren. Het is bijvoorbeeld januari en is het dan nog slim om te gaan bulken of moet ik al nadenken over de zomer? Twijfel niet en stuur ons gerust een mail!

‘’Grote dromen hebben is mooi, maar dromen zijn vaak niet concreet. Maak het concreet en behaal doelen waarvan je droomt’’

Kennis

Wat weet jij van het aanmaken van vetvrije massa en hoe val jij verantwoord af?

Als sporter bevind jij je vaak in een grijs gebied en dat is precies de reden waadoor The Consumers is opgericht! Wij willen namelijk de meest betrouwbare informatiebron zijn als het gaat om voeding en training. Bij ons kan jij terecht wanneer jij bijvoorbeeld iets wilt weten over: dieetsoorten, duurzaam sporten, mobiliteit of autonomie.

Naast dat jij als member bij ons terecht kan over dit soort vragen, schrijven wij ook blogs en maken wij gebruik van een eigen leeromgeving die jou voorziet van de juiste informatie.

‘’The more knowledge you have, the more you’re free to rely on your instincts’’

– Arnold Schwarzenegger

Progressie

Jouw progressie is afhankelijk van een aantal zaken. In hoeverre heb jij je aangepast als het gaat om de progressie die jij wilt behalen? Heb jij telkens weer die trainingsprikkel en is jouw voeding daar op afgestemd? Heb jij dit consistent gedaan en bijgehouden? Heb jij gedurende deze consistente training en voeding wel eens gedacht aan variatie? En het aller belangrijkste, heb jij er rekening mee gehouden dat dit allemaal is gebaseerd op jou als individu? Hier bedoelen wij mee: leeftijd, geslacht, lengte, ervaring, mentaal en fysieke staat.

Jouw progressie is de derde pijler die wij bijhouden. Hoe heb jij ervoor gezorgd dat jij er vandaag de dag bijstaat zoals je er nu bij staat? Dit is voor ons belangrijk om te weten. Heb jij bijvoorbeeld net een ketodieet achter de rug en ben jij bang voor een eventueel jojo-effect? Dan zorgen wij er graag voor dat dit niet voor niets is geweest.

Jouw progressie wordt door ons nauwkeurig in de gaten gehouden. Zo krijg je van ons keurig elke week een update van hoe jij ervoor staat en sturen wij bij waar nodig is. Zo begeleiden wij jou vanaf afstand en zijn wij meteen de spreekwoordelijke stok achter de deur wanneer het de verkeerde kant op gaat.

Verantwoord trainen na de lockdown.

Nu de quarantainemaatregelen geleidelijk worden opgeheven, zullen veel sporters weer aan de gang willen. Zomaar op het oude niveau door zetten dan maar? Dit is helaas een slechte optie. Dit vergroot namelijk het risico op blessures en andere lichamelijke klachten. Inactiviteit heeft helaas consequenties.

Meld je eigen nu aan een claim je plek om een verantwoorde start te maken! Bouw je conditie weer op, ervaar je oude kracht terug en bouw verder aan een gezonde levensstijl zodra en sportscholen weer open zijn.