FAQ

The Consumers kan je helpen bij het behalen van je doelen zoals afvallen, spiermassa aankomen, vet verminderen of een gewoon een gezondere leefstijl hanteren. Maar hoe doen we dit zonder een fysiek gesprek met elkaar te voeren? Op het moment dat je je aanmeldt zal er een online intake plaatsvinden waar in we gaan kijken hoe we je het best kunnen helpen. Er zal een persoonlijk voeding en trainingsschema voor je gemaakt worden met daarbij de benodigde tips en tricks. Wanneer je voor het standaard of premium pakket kiest komt hier ook nog online coaching aan te pas waarbij er een coach van The Consumers je wekelijks kan blijven coachen.

Ben je niet tevreden of is er een andere reden dat je het abonnement wil opzeggen dan raden we je aan om contact op te nemen met ons.

We zijn altijd bereikbaar via de mail: info@theconsumers.nl

Verantwoord trainen na de lockdown.

Nu de quarantainemaatregelen geleidelijk worden opgeheven, zullen veel sporters weer aan de gang willen. Zomaar op het oude niveau door zetten dan maar? Dit is helaas een slechte optie. Dit vergroot namelijk het risico op blessures en andere lichamelijke klachten. Inactiviteit heeft helaas consequenties.

Meld je eigen nu aan een claim je plek om een verantwoorde start te maken! Bouw je conditie weer op, ervaar je oude kracht terug en bouw verder aan een gezonde levensstijl zodra en sportscholen weer open zijn.