Over ons

Als sporter bevind je je vaak in een grijs gebied. Wat moet ik nou doen, hoe vaak moet ik een oefening uitvoeren en welk apparaat is nou waarvoor? The Consumers is ontstaan uit enorme passie voor de sport en door dit soort vragen.

The Consumers streeft ernaar om de meest betrouwbare informatiebron te zijn als het gaat om training en voeding. Dit doet The Consumers door altijd kritisch te zijn en door te leren van professionals. Zo werkt The Consumers bijvoorbeeld met een voedingsapp waarbij de voedingslijst wordt gevalideerd door experts. Je mag dus zeggen dat kwaliteit bij The Consumers voorop staat. Op deze manier halen wij jou uit dit grijze gebied en kunnen jouw doelen behaald worden.

De naam van The Consumers geeft al aan voor wie wij dit doen. Namelijk voor de Consumer! Wat vinden wij belangrijk? Dat onze klant goed Consumeert! Bij The Consumers gaat het om een duurzame levensstijl. Wij zien graag dat de beginnende sporter maar ook de ervaren sporter meer te weten komt over een gezonde levensstijl . The Consumers helpt jou met je motivatie, kennis en progressie. Dit doen wij op een inspirerende manier en dat altijd binnen handbereik.

Verantwoord trainen na de lockdown.

Nu de quarantainemaatregelen geleidelijk worden opgeheven, zullen veel sporters weer aan de gang willen. Zomaar op het oude niveau door zetten dan maar? Dit is helaas een slechte optie. Dit vergroot namelijk het risico op blessures en andere lichamelijke klachten. Inactiviteit heeft helaas consequenties.

Meld je eigen nu aan een claim je plek om een verantwoorde start te maken! Bouw je conditie weer op, ervaar je oude kracht terug en bouw verder aan een gezonde levensstijl zodra en sportscholen weer open zijn.